Solåsen ligger høyt, luftig og rolig tilbaketrukket fra Lillestrøm by. En fin, liten spaser eller sykkeltur unna finner du det meste av kafeer, butikker, kultursenter, kino med mer. Bussavganger til både Lillestrøm og Hvam hvert 15. minutt gir deg tilgang til et offentlig kommunikasjonstilbud med gode tog- og bussforbindelser til Oslo og resten av verden.

Barnehager og skoler ligger plassert rett i nærheten. Området har et aktivt og variert idrettsmiljø for barn og ungdom i alle aldre – med både slalombakke og Åråsen idrettspark rett i nærheten. Lillestrøm har også blitt kalt ”Sykkelbyen”, og kan by på et eldorado av turmuligheter. I gangavstand finner du også Nebbursvollen friluftsbad omkranset av fint turterreng.

Adkomst

Fra Oslo; kjør til Hvamkrysset (Olavsgaard), ta av på R22 mot Lillestrøm. Følg Fetveien (R22) mot Lillestrøm til du kommer til Kjeller flyplass på høyre side. Ta så opp en liten stikkvei til venstre mot Kjeller Gård. De nye leilighetene blir da liggende på toppen, til venstre, rett ovenfor Justervesenet.